Svenska Danska Norska Engelska Tyska Franska
Besökare online: 280
   
 
::  Senast bokat: 2 pers - Hotell Wiktoria i Nyköping, Sverige  ::   
Hem
Sök vandrarhem | FAQ | Kontakt

Sök Vandrarhem


Välj världsdel


Välj land


Välj Stad/Område


Låga Priser
Stort Urval
Kostnadsfri Bokning
Snabbt och Enkelt
Över 21.000 Boenden
5000 Destinationer
Säker krypterad betalning

  ::  Så här enkelt bokar du!   ::
Bokningen kan delas in i tre enkla steg enligt nedan. Du betalar endast 10% i deposition för att säkra din bokning, resten vid ankomst.

1. Sök ditt Hostel & Vandrarhem
2. Välj antal personer och tid för      in- och utcheckning
3. Betala deposition, Klart!Hur bokar jag online?

1. Ange destination i de tre scrollisterna till vänster. Därefter ser du en lista över lediga hotell och vandrarhem
2. Välj det hotell eller det vandrarhem du önskar boka
3. Du kommer nu få se information om hotellet. Välj datum och antal nätter och klicka på "Gå Vidare & se pris"
4. Välj rumstyp och antal gäster du önskar göra en bokning för. Du kan boka flera gäster i flera rum. Håll muspekaren på de blåa rumslänkarna för att se vad som gäller för rummet
5. Om informationen är korrekt så klickar du på "Boka Boendet"
6. Du kommer nu få se en sida som sammanfattar din bokning. Fyll i personlig- & betalningsinformation
7. Du betalar endast 10% deposition + 2$ i serviceavgift, resten betalas vid ankomst. Betala med Visa eller MasterCard (i vissa fall tillåts även andra betalningssätt)
8. Om informationen är korrekt så klicka på "Bekräfta" knappen och vänta på din bokningsbekräftelseKan ni kontrollera ett hotells eller vandrahems tillgänglighet åt mig?

Nej, detta gör du enkelt själv och bokningssystem bygger på att man själv letar upp sitt boende för att boka och se pris/tillgänglighet, därav våra låga priser. Bokningsystemet är gjort så att du har direktinsyn och sekundaktuell information om priser och tillgänglighet för tiotusentals vandrarhem & hotell världen över.Hur vet jag att bokningen jag gjort är "säkrad" och garanterad?

Ni erhåller en bokningsbekräftelse direkt efter utförd bokning. Vårt bokningssystem arbetar i "realtid" mot databasen och direkt mot hotellen, därmed utförs bokningen på hotellet/vandrarhemmet i samma stund då du utför bokningen online. Rummet kan inte lovas bort till någon annan, inte ens medan du genomför bokningen hos oss. När du påbörjar din bokning så låser du möjligheten för andra att boka samma rum/hotell. Detta gäller tills du är klar eller lämnar bokningssystemet. Om hotellet eller vandrarhemmet inte har någon ledig tid för din önskade period kommer det att visas för dig och bokningen kan då ej göras.Vad måste jag betala för att garantera min bokning?

Vid bokningstillfället debiteras 10% av kostnaden för hotellet / vandrarhemmet i deposition, plus 2 dollar (USD) i bokningsavgift (serviceavgift). Resterande 90% av summan betalas vid ankomst till hotellet. Inga andra kostnader tillkommer.Vad är deposition och varför betalar jag det?

Depositionen är till för att säkra och garantera din bokning. Den är till för både dig och vandrarhemmet/hotellet och är en garanti för att din bokning är giltlig. Efter att du erlagt deposition kan Vandrarhemmet inte lova bort ditt rum till någon annan under den gällande perioden.Vilka betalningsmedel gäller?

Det varierar från boende till boende, du kan dock alltid använda Visa och Mastercard kreditkort. De flesta av hotellen accepterar också både Debit/Kredit kort såsom Visa Debit, Visa Electron, Maestro UK, Solo, JCB och Laser. I vissa fall kan också betalningen utföras via PayPal. Du ser när du kommer till betalningssidan för ett visst boende vad som gäller.Hur gör jag om jag måste avboka eller ändra min bokning?

Avbokning eller ändring av en bokning sker alltid direkt till vandrarhemmet/hotellet. Kontaktuppgifterna fås i samband med bokningsbekräftelsen som dels skickas till dig via mail efter utförd bokning och dels visas här på bokavandrarhems sida för utskrift, vid avslutad bokning. Kontaktuppgifter till hotellen kan ej fås/visas förrän efter avslutad bokning. Om bokning kancelleras hos vandrarhemmet / hotellet så kan inte deposition eller bokningsavgift återbetalas.Jag har tappat bort min bokningsbekräftelse, vad gör jag?

Logga in på "Mina Bokningar" på länken ovan där du kan skriva ut och se dina bokningar. När du klickat på "Bekräfta" vid utförd bokning skall det inte ta mer än en minut att se bokningsbekräftelsen på din skärm. Bokningsbekräftelsen skickas också till din email om du gett os en giltlig email adress. Tänk på att vissa webmail leverantörer filtrerar alldeles för kraftigt och ibland händer det att bekräftelsen hamnar i "spam" korgen (bl.a. hotmail har ofta dessa problem)Kan jag få transfer från och till flygplatsen av hotellet?

Många vandrarhem och hotell tillhandahåller denna service. Ofta så uppges detta i beskrivningen av boendet. Även om det inte uppges kan många boenden ändå lösa detta. Efter din bokning får du en mailadress (samt tel nr) till boendet dit du kan vända dig med alla funderingar om platsen du ska till.Hur kan jag komma i direktkontakt med vandrarhemmet?

Efter din bokning får du en mailadress (och telefon nummer) till boendet dit du kan vända dig med alla funderingar och frågor som kan dyka upp.Är det säkert att betala bokningen via internet?

Ja, all känslig data skickas säkert via SSL krypterad överföring. Systemet använder sig också av Verisign för att garantera säkerheten vid betalning av boendetVilka kreditkort kan jag använda?

Du kan alltid använda Visa och Mastercard. De flesta av hotellen accepterar också Visa Debit, Visa Electron, Maestro UK, Solo, JCB och Laser. I vissa fall kan också betalningen utföras via PayPal.Vad skall jag göra om jag får ett felmeddelande när jag försöker boka eller när jag väntar på min bokningsbekräftelse?

Möjliga anlednignar till fel vid bokning kan vara att ditt kreditkort saknar täckning eller att du har missat att korrekt fylla i alla uppgifter på bokningsformuläretFör hur länge och för hur många personer kan jag boka?

Varje enskild bokning tillåter max 10 personer (om inte annat anges) och upp till 14 nätter. Vill du boka längre eller med fler antal personer kan du göra två eller fler bokningar i rad.jag vill boka för 3 pers. men rummet går bara boka för ett jämt antal personer (2, 4 osv)?

Om rummet är av typen "Private" så betyder det att den som bokar rummet måste betala för ALLA sängarna i rummet. En del vandrarhem har kanske bara rumstypen "private" och heller inget privat rum med 3 sängar, då måste du alltså boka ett eller flera rum och betala för alla sängarna i dem.Kan jag få en extrasäng i rummet jag bokat?

Vanligtsvis inte. Det brukar ibland gå att göra då man bokar dyrare hotell. För vandrarhem är det dock betydligt ovanligare. Har du däremot spädbarn med dig och du vill sova med barnet i samma säng är det ok. Barn över 2 år förväntas dock bokas en egen säng.Kan jag boka via mail eller telefon?

Nej, bokningstjänsten tillhandahåller endast onlinebokning av hotell och vandrarhem via internetKan ni skicka material, information om hotellet?

Nej, all information som finns att få om stället visas online. Efter din bokning får du mailadress och tel nr till boendet dit du kan vända dig för mer specifika frågorJag är en äldre resenär. Kan jag boka genom boende genom er?

Självklart kan du det, om ett hotell eller vandrarhem har någon åldersbegränsning så anges detta på hotellets / vandrarhemmets sida.Jag kan inte finna ert telefonnummer på kontaktsidan?

Bokningen är elektronisk och all support ges via mail, därav kan priser på hotell hållas lågt. Vi svarar inom 6 timmar på arbetstid.


 
 
All betalning sker över en krypterad och säker anslutning    Swedish  Danish  Norska  English  Tyska  Franska  
   Sitemap | Länkar | Kontakta oss © 1999-2018 BokaVandrarhem.com